PORTUGÁLIA ÍZE


TESZTÜZEM! KÉRJÜK MÉG NE RENDELJ!

                                  ...hogy az élet jobban csússzon...

Termékek

Devotion prémium extra szűz olivaolaj - 250 ml

Kiszerelés  250 ml Csomagolás üveg Savtartalom 0,3% Jellemzők Friss aromájú, intenzív ízek és egy leheletnyi csípősség jellemzi. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, előételekhez, sajtok kísérőjeként. Honnan? Portugália (Beira, Trás-os-Montes) A maximum 27 C fokon, hidegen, kizárólag mechanikai úton való préselés során 1 liter extra szűz olivaolaj elkészítéséhez legalább 6 kg olivabogyót használnak fel. A Devotion készítője és forgalmazója a Directdialogue büszke arra, hogy termékei kizárólag helyi olivabogyóból állítják elő, ötvözve a portugál hagyományokat a legmagasabb színvonalú és technikájú biomalom adta lehetőségekkel.

1,299 Ft

Devotion extra szűz olivaolaj - 500 ml

Kiszerelés 500 ml Csomagolás üveg Savtartalom 0,3% Jellemzők Friss aromájú, intenzív ízek és egy leheletnyi csípősség jellemzi. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, előételekhez, sajtok kísérőjeként. Honnan? Portugália, (Beira, Trás-os-Montes) A maximum 27 C fokon, hidegen, kizárólag mechanikai úton való préselés során 1 liter extra szűz olivaolaj elkészítéséhez legalább 6 kg olivabogyót használnak fel. A Devotion készítője és forgalmazója a Directdialogue büszke arra, hogy termékei kizárólag helyi olivabogyóból állítják elő, ötvözve a portugál hagyományokat a legmagasabb színvonalú és technikájú biomalom adta lehetőségekkel.

1,990 Ft

Fonte de Bica - zöld olivabogyó paté - 100 gr

A Fonte de Bica farmon termesztett galega olivabogyókból készül, galega extraszűz olivaolaj hozzáadásával. Kitűnő pirítósokhoz, tésztafélékhez. Az 1937 óta üzemelő családi vállalkozásban a vezető szerepet nagyapjától Fernando Correira vette át. Fernando a szüret és feldolgozás ideje alatt három hónapig szinte szemhunyásnyit sem alszik, minden folyamatot személyesen ellenőriz.

1,200 Ft

Fonte da Bica - cobrancosa 250 ml

Az 1937 óta üzemelő családi vállalkozásban a vezető szerepet nagyapjától Fernando Correira vette át. Fernando a szüret és feldolgozás ideje alatt három hónapig szinte szemhunyásnyit sem alszik, minden folyamatot személyesen ellenőriz. Tanúsítvány  

1,350 Ft

Fonte da Bica - picual 250 ml

Az 1937 óta üzemelő családi vállalkozásban a vezető szerepet nagyapjától Fernando Correira vette át. Fernando a szüret és feldolgozás ideje alatt három hónapig szinte szemhunyásnyit sem alszik, minden folyamatot személyesen ellenőriz. Tanúsítvány

1,350 Ft

Fonte da Bica - cobrancosa 750 ml

Az 1937 óta üzemelő családi vállalkozásban a vezető szerepet nagyapjától Fernando Correira vette át. Fernando a szüret és feldolgozás ideje alatt három hónapig szinte szemhunyásnyit sem alszik, minden folyamatot személyesen ellenőriz. Tanúsítvány

3,199 Ft

Fadista extra szűz, fokhagymával ízesített olivaolaj 250 ml

Kiszerelés 250 ml Csomagolás  PET palack Savtartalom 0,15% Jellemzők Az Almojanda olivaolajai a speciális mérsékelt téli, és a forró nyári vegyes klímának köszönhetően magukban hordozzák az Alentejo (jelentése: a Tagus folyó alatt) régió karakteres ízeit. Friss, gyümölcsös, leheletnyi csípősséggel. Mihez?  Kitűnő tésztafélékhez és salátákhoz. Honnan? Portugália, Alentejo régió A Portugália déli belső területén található Almojanda farmról származó olajakat egy 2002-ben alapított családi vállalkozás, a DITERRA készíti.

1,499 Ft

Devotion premium extra szűz olivaolaj - 750 ml

Kiszerelés  750 ml Csomagolás üveg Savtartalom 0,3% Jellemzők  Friss aromájú, intenzív ízek és egy leheletnyi csípősség jellemzi. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, előételekhez, sajtok kísérőjeként. Honnan? Portugália,  A maximum 27 C fokon, hidegen, kizárólag mechanikai úton való préselés során 1 liter extra szűz olivaolaj elkészítéséhez legalább 6 kg olivabogyót használnak fel. A Devotion készítője és forgalmazója a Directdialogue büszke arra, hogy termékei kizárólag helyi olivabogyóból állítják elő, ötvözve a portugál hagyományokat a legmagasabb színvonalú és technikájú biomalom adta lehetőségekkel.

2,990 Ft

Almojanda extra szűz olivaolaj 500 ml

Kiszerelés        500 ml Csomagolás    üveg, parafadugóval Savtartalom    0,15% Jellemzők        Az Almojanda olivaolajai a speciális mérsékelt téli, és a forró nyári vegyes klímának köszönhetően magukban hordozzák az Alentejo (jelentése: a Tagus folyó alatt) régió karakteres ízeit. Friss, gyümölcsös, leheletnyi csípősséggel. Mihez?             Ajánljuk salátákhoz, grillezett húsok és halak elkészítéséhez. Honnan?           Portugália, Alentejo régió          A Portugália déli belső területén található Almojanda farmról származó olajakat egy 2002-ben alapított családi vállalkozás, a DITERRA készíti.

3,400 Ft

Devotion extra szűz, oregánóval ízesített olivaolaj - 200 ml

Kiszerelés  200 ml Csomagolás üveg Savtartalom 0,3% Jellemzők  Oregánóval ízesített extra szűz olivaolaj. Már a megjelenése is elragadó! Friss aromájú, intenzív ízek és egy leheletnyi csípősség jellemzi. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, előételekhez, sajtok kísérőjeként. Honnan? Portugália, (Beira, Trás-os-Montes) A maximum 27 C fokon, hidegen, kizárólag mechanikai úton való préselés során 1 liter extra szűz olivaolaj elkészítéséhez legalább 6 kg olivabogyót használnak fel. A Devotion készítője és forgalmazója a Directdialogue büszke arra, hogy termékei kizárólag helyi olivabogyóból állítják elő, ötvözve a portugál hagyományokat a legmagasabb színvonalú és technikájú biomalom adta lehetőségekkel.

1,900 Ft

Fadista extra szűz olivaolaj - 500 ml

Kiszerelés 500 ml Csomagolás fémdoboz Savtartalom 0,15% Jellemzők  A Fadista olivaolajak a speciális mérsékelt téli, és a forró nyári vegyes klímának köszönhetően magukban hordozzák az Alentejo (jelentése: a Tagus folyó alatt) régió karakteres ízeit. Friss, gyümölcsös, leheletnyi csípősséggel. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, grillezett húsok és halak elkészítéséhez. Honnan? Portugália, Alentejo régió No de mit jelent a fadista szó? Nem más, mint a portugál fado énekes. A csomagoláson pedig a fado zenét kísérő tradicionális tizenkéthúrú gitár látható. A Portugália déli belső területéről származó olajakat egy 2002-ben alapított családi vállalkozás, a DITERRA készíti.

2,400 Ft

Devotion extra szűz, csilipaprikával ízesített olivaolaj 200 ml

Kiszerelés 200 ml Csomagolás üveg Savtartalom 0,3% Jellemzők  Csilipaprikával ízesített extra szűz olivaolaj. Már a megjelenése is elragadó! Friss aromájú, intenzív ízek és a csilipaprikától kölcsönzött kellemes csípősség jellemzi. Mihez? Ajánljuk salátákhoz, előételekhez, sajtok kísérőjeként. Honnan? Portugália, (Beira, Trás-os-Montes) A maximum 27 C fokon, hidegen, kizárólag mechanikai úton való préselés során 1 liter extra szűz olivaolaj elkészítéséhez legalább 6 kg olivabogyót használnak fel. A Devotion készítője és forgalmazója a Directdialogue büszke arra, hogy termékei kizárólag helyi olivabogyóból állítják elő, ötvözve a portugál hagyományokat a legmagasabb színvonalú és technikájú biomalom adta lehetőségekkel.

1,900 Ft

Fonte de Bica - picual 750 ml

Az 1937 óta üzemelő családi vállalkozásban a vezető szerepet nagyapjától Fernando Correira vette át. Fernando a szüret és feldolgozás ideje alatt három hónapig szinte szemhunyásnyit sem alszik, minden folyamatot személyesen ellenőriz. Tanúsítvány

3,199 Ft

  Megkóstoltuk, megszerettük, hazahoztuk...

  Volt szerencsénk Portugáliában élni egy ideig, sok jó dolog történt velünk, de az egyik legjobb az olivaolaj volt...

  Miért? Olvass egy kicsit "Rólunk"!

  Egy régi történet...

  Az olivaolajat évezredek óta használják, azonban eredete nem ismert pontosan. Az olajfa a szőlő mellett az első növények egyike, amelyeket több mint 5.000 évvel ezelőtt termesztettek a Földközi-tenger keleti részén és Kis-Ázsiában. Az "olivaolaj" szó az "az-zait" arab szóból származik, ami olivalevet jelent.

  Ha érdekel tovább is a történet olvasd el az "Az olivaolajról..." szóló részt!